Echipa engleză Manchester United a învins joi seara, pe teren propriu, formaţia Chelsea, scor 4-1, într-un meci restanţă din etapa a 32-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casemiro a deschis scorul repede pe stadionul Old Trafford, înscriind în minutul 6, din pasa lui John Eriksen. Al doilea gol al gazdelor a venit în finalul primei reprize, când a marcat Anthony Martial (min. 45+5). În minutul 72 Wesley Fofana (Chelsea) l-a faultat în careu pe Brunos Fernandes şi acesta a transformat penalti-ul acordat de arbitrul Stuart Attwell.

Ultimul gol al gazdelor a fost reuşit de Marcus Rashford, în minutul 78, iar în minutul 89 Joao Felix a înscris golul de onoare pentru oaspeţi. Manchester United s-a impus cu 4-1 şi, având 72 de puncte, este pe locul al treilea în clasament, cu o etapă înaintea finalului de sezon. Echipa lui ten Hag are locul asigurat în Liga Campionilor pentru viitorul sezon al cupelor europene.

Chelsea este clasată pe poziţia a 12-a, cu 43 de puncte. Este cea mai slabă clasare a londonezilor în Premier League din 1993-94, când au ocupat locul 14.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.