Echipa engleză Manchester City a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia West Ham United, într-un meci restant din Premier League, şi a revenit pe primul loc al clasamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester City a câştigat prima restanţă din programul acestui final de campionat şi este din nou lider în Premier League. Echipa lui Guardiola s-a impus în faţa lui West Ham United chiar dacă prima repriză s-a încheiat fără gol marcat. A venit însă minutul 50, când Nathan Ake a deschis scorul din centrarea lui Riyad Mahrez. În minutul 70 a marcat şi Erling Haaland, care a ajuns la 35 de goluri înscrise în campionat. Tabela a fost închisă de Phil Foden în minutul 85.

Cu această victorie Manchester City revine pe prima poziţie în clasament, cu 79 de puncte şi cu un meci mai puţin disputat decât echipa de pe locul secund, Arsenal (78 de puncte).

FC Liverpool, victorioasă cu 1-0 în meciul cu Fulham, are 59 de puncte şi ocupă locul cinci în Premier League.

Meciuri disputate miercuri, în meciurile restante din etapa a 28-a:

FC Liverpool – Fulham 1-0 (Salah 39 penalti);

Manchester City – West Ham United 3-0 (Ake 60, Haaland 70, Foden 85).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.