Echipa engleză Manchester City a dispus sâmbătă, pe teren propriu, scor 5-1, de formaţia Fulham, într-un meci din etapa a patra din Premier League. Norvegianul Haaland a marcat de trei ori şi este lider în clasamenul golgeterilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi scorul este destul de sever, Manchester City a avut ceva probleme cu Fulham.  Oaspeţii au reclamat un ofsaid la golul lui Nathan Ake, iar gazdele au avut din nou un jucător decisiv în Erling Haaland. Norvegianul a marcat de trei ori, al treilea după o fază superbăa lui Sergio Gomez, şi a oferit o pasă de gol pentru Julian Alvarez, ajungând pe prima treaptă în clasamentul golgeterilor, cu şase goluri marcate în patru etape. Echipa antrenată de Guardiola are patru victorii consecutive şi conduce în clasament cu punctaj maxim – 12 puncte. Pe locul secund se află Tottenham, cu 10 puncte, urmată de West Ham United, cu acelaşi număr de puncte.

La Bournemouth, învingătoare la Brentford cu 2-1, portarul român Andrei Radu a fost rezervă neutilizată.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a patra din Premier League:

Sheffield United – Everton 2-2 (C. Archer 33, Pickford 45+3 / Doucoure 14, Danjuma 55);

Brentford – Bournemouth 2-2 (M. Jensen 7, Mbeumo 90+3 / Solanke 30, Brooks 77);

Chelsea – Nottingham Forest 0-1 (Elanga 48);

Burnley – Tottenham 2-5 (L. Foster 4, Brownhill 90+4 / Son Heung-Min 16, 63, 66, C. Romero 45+2, Maddison 54);

Manchester City – Fulham 5-1 (J. Alvarez 31, Ake 45+5, Haaland 58, 70, 90+5 / Ream 33).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.