Echipa engleză FC Liverpool a învins sâmbătă, în deplasare, scor 4-1, gruparea Brentford, în cadrul etapei a 25-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima repriză de pe Gtech Community Stadium a fost una echilibrată, în care gazdele au evoluat bine însă elevii lui Klopp au lovit în minutul 35, când Diogo Jota l-a servit pe Darwin Nunez pentru deschiderea scorului. După pauză, Salah i-a pasat decisiv lui Alexis MacAllister şi acesta a dublat avantajul în minutul 55, iar egipteanul şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în minutul 68, atunci când servant a fost Cody Gakpo. Gazdele au înscris golul de onoare prin Ivan Toney – minutul 75, însă „cormoranii” au restabilit repede diferenţa de trei goluri, prin Cody Gakpo – în minutul 86, şi FC Liverpool s-a impus cu 4-1.

FC Liverpool este lider în Premier League, cu 57 de puncte, dar a jucat două meciuri în plus faţă de Manchester City, ocupanta locului secund, cu 52 de puncte. Pe locul al treilea se află Arsenal Londra, tot cu 52 de puncte. Brentford ocupă poziţia a 14-a în clasament, cu 25 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.