Surpriză în Premier League! Într-un meci din etapa a şaptea, sâmbătă, Aston Villa a învins, pe teren propriu, formaţia Brighton, cu scorul de 6-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Villa Park, gazdele au avut 3-0 în minutul 26. Ollie Watkins a înscris în minutele 14 şi 21, iar Pervis Estupinan a stabilit scorul pauzei în minutul 26. Imediat după reluare, Ansu Fati a redus din diferenţă, în minutul 50, însă formaţia condusă de Roberto de Zerbi nu a reuşit să mai înscrie, deşi a avut ocazii.

Golul a căzut tot în poarta oaspeţilor, în minutul 65, când Ollie Watkins şi-a completat hat-trick-ul.

Pe final de meci, Jacob Ramsey a înscris pentru 5-1 (min. 85), iar în minutul 90+7 Douglas Luiz a închis tabela cu gol, set şi meci, 6-1 pentru Aston Villa, care a egalat pe Brighton la numărul de puncte, 15, trecând cu un loc mai sus decât „pescăruşii” – pe patru, faţă de locul 5 ocupat de Brighton.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.