Echipa engleză Arsenal Londra a învins marţi, pe teren propriu, echipa Chelsea Londra, scor 3-1, şi a revenit pe primul loc în Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un meci contând pentru etapa a 34-a din Premier League, londonezii lui Mikel  Arteta au avut un forcing impresionant în prima repriză, înscriind de trei ori în poarta lui Kepa. A fost mai întâi dubla lui Martin Odegaard, din minutele 18 şi 31, la ambele goluri pasele decisive fiind oferite de Granit Xhaka. În minutul 34 a înscris şi Gabriel Jesus.

Chelsea a redus din diferenţă prin golul reşit de Noni Madueke, în minutul 65, dar echipa lui Frank Lampard nu a avut forţa necesară să revină, iar Arsenal s-a impus cu 3-1.

Arsenal are 78 de puncte din 34 de meciuri şi este din nou pe primul loc al clasamentului în Premier League. Pe locul al doilea este Manchester City, cu 76 de puncte din doar 32 de meciuri. Chelsea se află pe poziţia a 12-a, cu 39 de puncte

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.