Echipa naţională a Angliei a învins joi seara, la Napoli, echipa naţională a Italiei, într-un meci din grupa C a calificărilor pentru Euro 2024. La Lisabona, Cristiano Ronaldo a înscris de două ori în victoria obţinută de Portugalia în faţa naţionalei din Liechtenstein.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În derby-ul zilei, la Napoli, Anglia a avut o primă repriză foarte bună, deschizând scorul prin Rice, în minutul 13. Pe finalul primei părţi Harry Kane a transformat un penalti, devenind cel mai bun marcator al naţionalei Angliei, şi scorul era 2-0 pentru oaspeţi. În partea secundă, Retegui, atacantul de origine argentiniană care evoluează peste ocean, la Club Atletico Tigre, a redus din diferenţă dând speranţe fanilor, dar, chiar dacă Luke Shaw a fost eliminat în minutul 80, scorul final a fost 2-1 pentru Anglia.

La Lisabona, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai selecţionat jucător din istoria fotbalului, bifând al 197-lea meci disputat pentru naţionala Portugaliei, iar lusitanii nu au avut probleme cu Liechtenstein, de care au dispus cu 4-0. Cristiano Ronaldo a marcat două dintre goluri, ajungând astfel la 120 de reuşite în tricoul echipei naţionale.

Slovacia nu a reuşit să învingă naţionala din Luxemburg, pe teren propriu, încheind la egalitate, scor 0-0.

La Copenhaga, Danemarca a învins destul de greu echipa Finlandei, printr-o  triplă reuşită de atacantul Atalantei, Rasmus Hojlund.

Rezultate înregistrate joi seara, în preliminariile Euro 2024:

Grupa C: Macedonia de Nord – Malta 2-1 (Elmas 66, Churlinov 72 / Yankam 86);

Grupa C: Italia – Anglia 1-2 (Retegui 56 / Rice 13, Kane 44 penalti);

Grupa H: San Marino – Irlanda de Nord 0-2 (Dion Charles 24, 55);

Grupa H: Danemarca – Finlanda 3-1 (Hojlund 21, 82, 90+3 / Antman 53);

Grupa H: Kazahstan – Slovenia 1-2 (Samorodov 24 / Brekalo 47, Vipotnik 78);

Grupa J: Bosnia – Islanda 3-0 (Kruncic 14, 40, Dedici 63);

Grupa J: Slovacia – Luxemburg 0-0

Grupa J: Portugalia – Liechtenstein 4-0 (Joao Cancelo 8, Bernardo Silva 47, Cristiano Ronaldo 51 penalti, 63).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.