Japoneza Naomi Osaka, locul 72 WTA, a produs o surpriză, joi, învingând-o, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, pe rusoaica Elena Vesnina, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 16, în manşa a doua a Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Osaka, 20 de ani, s-a impus după o oră şi 35 de minute şi va evolua în turul al treilea cu favorita gazdelor Ashleigh Barty, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16.

Australianca de 21 de ani a întrecut-o, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1, pe jucătoarea italiană Camila Giorgi, locul 71 WTA, într-un meci care a durat puţin peste două ore.

Înfruntarea dintre Osaka şi Barty va oferi posibila adversară din optimi a Simonei Halep, dacă românca va ajunge în acea fază.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, în manşa a doua a Australian Open.

În turul al treilea, Halep va evolua cu americanca Lauren Davis, locul 76 WTA. Halep a câştigat singura partidă jucată cu Davis, în 2013, în turul I al turneului de la Indian Wells, scor 6-2, 6-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.