Portarul Rapidului, Horaţiu Moldovan, a fost convocat de selecţionerul Edward Iordănescu în locul lui Florin Iacob (UTA), accidentat, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Portarul Rapidului, Horaţiu Moldovan, testat pozitiv înainte de definitivarea lotului României, a primit rezultat negativ la testările rapide ulterioare. A efectuat astfel şi un test PCR, deasemenea cu rezultat negativ. În această situaţie, se poate alătura lotului şi o va face la finalul perioadei de carantinare scursă de la rezultatul pozitiv iniţial", a precizat FRF.

Duminică, FRF a anunţat că fotbalistul echipei UTA Arad, Florin Iacob, convocat pentru meciurile cu Grecia şi Israel, nu se poate prezenta la naţională.

“Portarul Florin Iacob (UTA Arad), convocat pentru meciurile cu Grecia şi Israel, nu se poate alătura lotului naţional din motive medicale. Multă sănătate, Florin! Te aşteptăm să la următoarele partide!”, se arată pe site-ul federaţiei.

România va disputa două partide amicale în luna martie, ambele transmise live de PRO TV şi Radio România Actualităţi:

România – Grecia, vineri, 25 martie, ora 20.15, pe Stadionul Steaua;

Israel – România, marţi, 29 martie, ora 20.45, Stadionul Netanya.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.