Tehnicianul echipei Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 4-3, că nici în visurile sale cele mai frumoase nu credea că formaţia sa va conduce cu 4-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nici în visurile cele mai plăcute nu credeam că vom conduce cu 4-0. Am făcut o tumbă. Cred că după tumba aia a căzut echipa. La 4-2 m-am gândit la meciul lui Dinamo de la Foresta. Acum mă gândesc ce fac că le-am promis jucătorilor zile libere, trebuie să mă ţin de cuvânt, să le dau vreo 4-5 zile libere. E rău că marţi jucăm la o echipă din liga a patra şi după aceea voi veni vineri la antrenament cu ei şi după-masă o să mergem la nunta lui Artean. Dedic victoria căsătoriei lui Artean", a spus Popa la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj, liderul clasamentului Ligii I, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-3, de Poli Timişoara, într-un meci din etapa a opta a primului eşalon. Echipa clujeană a înscris trei goluri într-un interval de şapte minute, după ce a fost condusă cu 4-0.

Golurile au fost marcate de Munteanu '2, '60, Cînu '33 şi Drăghici '55 pentru Poli Timişoara, respectiv Balde '73, '77 şi Cînu '80 (autogol) pentru CFR Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.