Vicecampioana CSM Oradea a învins, duminică, formaţia CN Barcelona, scor 12-6, în ultimul meci din grupa B preliminară din turul II al Ligii Campionilor, şi s-a calificat mai departe. Campioana Steaua Bucureşti a ratat calificarea, după meciurile din grupa A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În grupa B, la Barcelona, vicecampioana CSM Oradea a obţinut următoarele rezultate: 8-9 cu Jadran Herceg, 21-5 cu Vitoria Guimares, 7-11 cu CN Noisy-Le-Sec şi 12-6 cu CN Barcelona. Ca urmare, orădenii au încheiat pe locul 2 în grupă şi s-au calificat în turul următor.

La Split, în grupa A, campioana Steaua Bucureşti a încheiat pe ultimul loc (5) şi a ratat calificarea mai departe, după rezultatele: 7-17 cu Jadran Split, 13-18 cu Vasas Plaket, 5-15 cu RN Savona şi 10-17 cu VK Sabac.

Turneele se încheie duminică, iar în turul următor se califică doar primele două clasate în fiecare grupă, în timp ce echipele celelalte vor continua LEN EuroCup.

Steaua Bucureşti şi CSM Oradea au început Liga Campionilor în turul I preliminar.

În celelalte grupe din turul II joacă formaţiile OSC Budapesta, Vouliagmeni, EN Tourcoing, Primorac Kotor (grupa C, la Kotor) şi AN Brescia, ASC Duisburg, Mladost Zagreb, Panionios, EVK Zaibas (D, la Atena).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.