Echipa de polo Steaua Bucureşti s-a impus vineri, în deplasare, în faţa echipei CSM Oradea, scor 15-8, în al treilea meci din cinci programate în finala Superligii Naţionale. Steaua a câştigat al 19-lea titlu naţional şi al şaptelea consecutiv. Medalia de bronz: Dinamo Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primele două partide, steliştii au câştigat în propriul bazin cu 11-9 şi 11-8, astfel că adună 3-0 la general şi câştigă medaliile de campioni.

Finala cu CSM Oradea este o reeditare a celor din ultimii ani, iar în sezonul viitor ambele echipe speră la un parcurs cât mai bun şi în Liga Campionilor.

În finala mică, pentru medalia de bronz, tot vineri Dinamo Bucureşti a învins Rapid Bucureşti, cu 15-12, tot în a treia partidă din cinci programate şi încheie astfel pe locul 3. În primele dispute, Dinamo a câştigat cu 8-7 şi 15-10.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.