Campioana Steaua Bucureşti şi vicecampioana CSM Oradea au fost învinse în partidele de sâmbătă, din cadrul turneelor din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Steaua a încheiat pe ultimul loc în grupa A, iar CSM Oradea mai are un meci în grupa B.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Split, în grupa A, campioana Steaua Bucureşti a fost învinsă de VK Sabac, scor 17-10 şi încheie cu patru eşecuri, pe ultimul loc al clasamentului, precum şi cu ratarea calificării mai departe.

În grupa B, la Barcelona, vicecampioana CSM Oradea a fost învinsă de CN Noisy-Le-Sec, scor 11-7, iar duminică va juca ultima partidă, cu CN Barcelona.

Turneele au loc între 13-16 octombrie, în sistemul fiecare cu fiecare, iar primele două clasate se vor califica mai departe. Echipele care ratează primele două locuri vor continua LEN EuroCup.

Steaua Bucureşti şi CSM Oradea au început Liga Campionilor în turul I preliminar.

În celelalte grupe din turul II joacă formaţiile OSC Budapesta, Vouliagmeni, EN Tourcoing, Primorac Kotor (grupa C, la Kotor) şi AN Brescia, ASC Duisburg, Mladost Zagreb, Panionios, EVK Zaibas (D, la Atena).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.