Campioana la polo Steaua Bucureşti a fost învinsă, sâmbătă, de formaţia italiană Ortigia, scor 10-8, în al treilea meci grupa preliminară F, turul II din EuroCup, pe care o găzduieşte între 27-30 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot sâmbătă s-a mai jucat partida dintre BVSC Budapesta - Vitoria Guimares, scor 23-3.

În prima dispută din grupa F, Steaua Bucureşti a învins formaţia sârbă Valis Valjevo, cu 12-11, iar în a doua a trecut de BVSC Budapesta, cu 8-7.

După trei zile de competiţie, clasamentul este condus de Ortigia 12 puncte (4 meciuri), urmată de Steaua Bucureşti 6 (3 meciuri), Valis 3 (3 meciuri), BVSC 3 (3 meciuri) şi Vitoria 0 (3 meciuri). Ortigia a obţinut calificarea în optimile de finală de pe primul loc al grupei.

Steaua va juca în ultimul meci cu Vitoria Guimares (duminică), iar primul meci al zilei va fi cel dintre BVSC Budapesta şi Valis Valjevo.

Primele două clasate în grupă se vor califica în faza optimilor de finală ale competiţiei, iar locurile 3-5 merg în Challenger Cup.

În cupele europene, România mai este reprezentată de vicecampioana CSM Oradea, care va juca în turul 3 al Ligii Campionilor, cu croaţii de la Jadran Split, în 29 octombrie (deplasare) şi în 5 noiembrie (la Oradea).

Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în grupele Ligii Campionilor, competiţie în care Steaua nu a reuşit să treacă de turul secund.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.