Campioana Steaua Bucureşti a suferit, vineri, două înfrângeri la turneul din turul II preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce vicecampioana CSM Oradea a obţinut prima victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Split, în grupa A, campioana Steaua Bucureşti a fost învinsă de Vasas Plaket, cu 18-14, iar în meciul de seară a pierdut cu RN Savona, scor15-5. În prima dispută din cadrul turneului, Steaua a fost învinsă de Jadran Split, cu 17-7.

Sâmbătă, Steaua se va duela cu VK Sabac.

În grupa B, la Barcelona, vicecampioana CSM Oradea a învins echipa Vitoria Guimares, cu 21-5. În prima zi, orădenii au pierdut la limită cu Jadran Herceg Novi, scor 8-9, iar sâmbătă vor întâlni formaţia CN Noisy-Le-Sec.

Turneele au loc între 13-16 octombrie, în sistemul fiecare cu fiecare, iar primele două clasate se vor califica mai departe. Echipele care ratează primele două locuri vor continua LEN EuroCup.

Steaua Bucureşti şi CSM Oradea au început Liga Campionilor în turul I preliminar.

În celelalte grupe din turul II joacă formaţiile OSC Budapesta, Vouliagmeni, EN Tourcoing, Primorac Kotor (grupa C, la Kotor) şi AN Brescia, ASC Duisburg, Mladost Zagreb, Panionios, EVK Zaibas (D, la Atena).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.