Campioana Steaua Bucureşti a pierdut marţi, pe teren propriu, cu formaţia italiană AN Brescia, scor 8-17, în al treilea meci din grupa A a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe reprize a fost 3-3, 0-5, 3-5, 2-4.

În primul meci din grupa A, steliştii au pierdut, în deplasare, cu VK Novi Belgrad, scor 7-19, iar în al doilea, pe teren propriu, cu CN Sabadell, scor 8-11.

Steaua Bucureşti, care a fost acceptată în grupe prin wild-card, va avea următorul program în grupa A: Steaua – VK Novi Belgrad (1 noiembrie), CN Sabadell – Steaua (22 noiembrie) şi AN Brescia – Steaua (6 decembrie).

Potrivit regulamentului, primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în sferturi, iar formaţiile de pe locurile 3-4 vor continua în optimile EuroCup. Meciurile din sferturi sunt programate între 8 martie – 15 mai.

În preliminariile Ligii Campionilor şi, ulterior, în cele ale EuroCup au evoluat şi echipele CSM Oradea, respectiv Dinamo Bucureşti, ratând faza grupelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.