Naţionala de polo a României a fost învinsă şi miercuri, în al treilea amical din cadrul turneului de la Budapesta, care reprezintă o etapă de pregătire a participării la Campionatul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tricolorii au cedat în disputa cu reprezentativa Spaniei, scor 7-15.

În primele două partide din cadrul puternicului turneu de la Budapesta, România a pierdut cu Serbia, scor 5-15, şi cu Ungaria, scor 8-15. În ultimul meci amical, tricolorii vor juca, joi, cu Germania.

Lotul similar feminin al României va disputa amicale cu Slovacia, între 26-31 decembrie, tot în pregătire pentru participarea la CE2024.

Campionatul European se va desfăşura între 4-16 ianuarie, la Dubrovnik/Zagreb (masculin), respectiv la Eindhoven (feminin).

La CE masculin, România va evolua în grupă cu Olanda, Germania şi Serbia, iar la feminin, tricolorele se vor duela cu Slovacia, Serbia şi Marea Britanie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.