Vicecampioana la polo CSM Oradea şi campioana Steaua Bucureşti au obţinut calificarea în turul II preliminar al Ligii Campionilor, în urma turneelor din primul tur al competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Oradea a găzduit grupa B, iar rezultatele sale sunt: 12-3 cu ASA Tel Aviv, 12-8 cu Galatasaray şi 10-7 cu RN Savona. CSM Oradea a încheiat pe locul 1 (9 puncte) şi s-a calificat mai departe.

În grupa A din Olanda, campioana Steaua Bucureşti a înregistrat rezultatele: 15-10 cu ZPC Het Ravijn Nijverdal, 29-2 cu Invictum Sarajevo, 3-10 cu Vasas Budapesta şi 11-14 cu Primorac Kotor. Steliştii s-au calificat de pe locul 3 (6 puncte).

Grupele preliminare A, C şi D au câte cinci echipe, astfel că primele trei clasate se califică mai departe, iar grupa B, cea cu CSM Oradea, doar patru echipe, astfel că doar primele clasate vor merge mai departe. Formaţiile care ratează calificarea vor continua în LEN Challenger Cup.

Sezonul regulat se va desfăşura între 15 noiembrie şi 24 mai, după care va avea loc Turneul F8, între 31 mai - 3 iunie, la Belgrad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.