Naţionala feminină de polo a României a fost învinsă marţi, la Eindhoven, de reprezentativa Turciei, scor 7-3, în meciul de clasament final şi încheie astfel Campionatul European pe locul 14.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe reprize a fost 0-1, 0-2, 0-2, 3-2.

În grupa C, pe care au încheiat-o pe locul 3, tricolorele au obţinut rezultatele: 12-13 cu Cehia, 4-15 cu Serbia şi 9-7 cu Turcia. Apoi, în primul meci pentru locurile 13-16 au dispus de Bulgaria, cu 18-6.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

La ediţia precedentă, echipa feminină a României s-a clasat pe locul 11, la prima participare.

În competiţia similară masculină, România joacă la Dubrovnik, unde are deja două victorii, 12-8 cu Olanda şi 13-5 cu Slovenia, urmând a întâlni, tot marţi, Slovacia.

Campionatul European se desfăşoară între 4-16 ianuarie, la Dubrovnik/Zagreb (masculin), respectiv între 5-13 ianuarie, la Eindhoven (feminin).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.