Naţionala feminină de polo a României a învins sâmbătă, la Eindhoven, reprezentativa Turciei, scor 9-7, în ultimul meci din grupa C a Campionatului European. Tricolorele vor juca pentru clasarea finală pe locurile 13-16.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe reprize a fost 4-2, 2-3, 3-2, 0-0.

Principala marcatoare pentru România a fost Olteanu, cu 4 goluri.

În cealaltă partidă de duminică, în grupa C, vor juca Serbia – Cehia, calificate deja în play-off.

Rezultatele tricolorelor în grupa C sunt: 12-13 cu Cehia, 4-15 cu Serbia şi 9-7 cu Turcia. Astfel au încheiat pe locul 3 şi vor juca pentru clasarea finală pe locurile 13-16, în condiţiile în care doar primele două clasate se califică în faza play-off a competiţiei.

La ediţia precedentă, echipa feminină a României s-a clasat pe locul 11, la prima participare.

În competiţia similară masculină, România joacă la Dubrovnik, iar duminică va disputa al doilea meci din grupa D, cu Slovenia. În primul a dispus de Olanda, cu 12-8. Din grupa D mai face parte Slovacia.

Campionatul European se desfăşoară între 4-16 ianuarie, la Dubrovnik/Zagreb (masculin), respectiv între 5-13 ianuarie, la Eindhoven (feminin).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.