Noul antrenor al echipei Poli Iaşi Tony Da Silva a declarat că vrea ca echipa să fie ”un pitbull fără minge şi să fie Hagi cu mingea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a recunoscut că e greu să facă schimbări în sistemul de joc în cele şapte etape rămase până la finalul campionatului, dar că trebuie redată încrederea jucătorilor.

”Vreau să redau încrederea jucătorilor. Trebuie să fim sinceri şi oneşti, mai sunt de jucat doar şapte meciuri. E greu de schimbat ceva, mă refer la sistemul tactic sau din punct de vedere fizic. Trebuie să dăm încredere la jucători şi să schimbăm atmosfera. Vreau ca ei să intre pe teren şi să joace curajos. Poli are nevoie de puncte şi o să luptăm. Echipa are jucători de calitate, dar poate că e lipsă de încredere sau oboseală mentală. Eu vreau ca echipa să fie un pitbull fără minge şi un Hagi cu mingea”, a afirmat Tony Da Silva, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă echipa simte presiune, fiind în zona retrogradării, noul tehnician al ieşenilor a răspuns: ”Ce presiune? Presiune este în Ucraina, acolo e presiune, întrucât vorbim de război. Noi aici facem ce ne place”.

El a spus că deşi a stat în Portugalia, a urmărit fotbalul românesc în ultima perioadă şi ştie despre ce este vorba, inclusiv la Politehnica Iaşi.

”Dacă nu aveam informaţii despre campionatul românesc nu eram azi aici”, a adăugat Tony Da Silva.

El a anunţat că a semnat până în vară ca antrenor la Politehnica Iaşi.

Tony Da Silva a fost jucător în România la CFR Cluj.

El a bifat ultima experienţă în cariera de antrenor la Montalegre, în liga a treia din Portugalia, între iulie 2023 şi martie 2024.
La Poli Iaşi, el îl înlocuieşte în funcţie pe Leo Grozavu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.