Pivotul sârb Nemanja Ratkovici a semnat un contract cu echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare, a anunţat, luni, gruparea calificată în finala EHF European Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nemanja Ratkovici s-a născut în data de 11 decembrie 1996, la Novi Sad (Serbia). Are 1,91 m şi 107 kg şi joacă pe postul de pivot. El vine la Minaur de la Vojvodina Novi Sad, echipă cu care a jucat în cupele europene (Cupa EHF şi EHF European League). De asemenea, Ratkovici a jucat pentru Vojvodina şi în SEHA Liga, evoluând acum trei ani şi în dubla împotriva echipei Steaua.

El a făcut parte din echipa naţională Under 20 a Serbiei la Campionatul European din 2016 (a marcat cinci goluri), apoi la Campionatul Mondial Under 21 din 2017 şi apoi din lotul lărgit pentru europenele de seniori din anul 2020. El face parte din lotul lărgit pentru mondialele din 2023.

Are 16 goluri marcate în cupele europene. Vojvodina a pierdut în primul tur al Europa League, după 26-20 şi 23-34, cu echipa elveţiană Kadetten Schaffhausen. Ratkovici a marcat trei goluri în prima partidă, cea câştigată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.