Conducerea echipei de handbal feminin Corona Braşov a anunţat, marţi, că pivotul Cynthia Tomescu a cerut rezilierea contractului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După schimbarea de pe banca tehnică şi după şedinţa din urmă cu aproape două săptămâni, pe care am avut-o cu jucătoarele, doar Cynthia Tomescu a venit să rezilieze contractul. Am discutat cu antrenorii Vasile Curiţeanu şi Dragoş Dobrescu şi în urma acestei discuţii am decis să semnăm rezilirerea. Îi urăm succes Cynthiei mai departe şi îi mulţumim pentru că a făcut parte din clubul nostru”, a declarat conducătorul clubului, Liviu Dragomir.

Oficialul Coronei a explicat că, în urmă cu două săptămâni, nu s-a pus problema ca jucătoarele Camelia Hotea, Laura Popa, Ana Maria Mîrcă şi Cynthia Tomescu să fie date afară din club, ci trimise la echipa a doua.

„Aceasta a fost prima măsură asupra jucătoarelor, de a nu mai face parte din lotul echipei mari, ci de a fi trimise la echipa de divizie, deoarecele randamentul dat de ele nu era pe măsura aşteptărilor. În această vară s-a investit mult în lot, au fost aduse jucătoare cu nume, jucătoare de lot naţional, care trebuie să înţeleagă că şi noi aşteptăm să răspundă în teren pe măsura investiţiei şi a cerinţelor de performanţă”.

La cererea antrenorilor, cele patru jucătoare au revenit în lotul echipei mari, iar singura care şi-a exprimat dorinţa de a pleca a fost pivotul Cynthia Tomescu, care a făcut parte în luna decembrie din lotul României la Campionatul Mondial.

În acest moment, Corona Braşov ocupă locul 6, cu 21 de puncte, iar obiectivul este de calificare în cupele europene la finalul sezonului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.