Tehnicianul Stefano Pioli părăseşte AC Milan, a anunţat vineri clubul din Serie A, după un sezon cu rezultate dezamăgitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa de 19 ori campioană a Italiei termină pe locul doi acest sezon, la mare distanţă de campioana Inter Milano, şi a avut un parcurs mediocru în Liga Campionilor şi în cupele interne.

"AC Milan le mulţumeşte din suflet lui Stefano Pioli şi întregului său staff pentru că au condus prima echipă în ultimii cinci ani, asigurând un titlu de neuitat în Ligă şi restabilind prezenţa constantă a lui AC Milan în competiţia europeană de top", a precizat clubul. "Profesionalismul şi simţul uman al lui Stefano au contribuit în mod semnificativ la creşterea echipei, întruchipând valorile fundamentale ale clubului încă din prima zi."

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Pioli, care i-a condus pe "rossoneri" la primul lor titlu din Serie A în peste un deceniu, în 2022, a semnat cu Milan în 2019.

Milan, de şapte ori câştigătoare a LC, a părăsit competiţia în acest sezon în faza grupelor, iar în Cupa Italiei s-a oprit în sferturile de finală.

AC Milan joacă sâmbătă în utima etapă din Serie A, pe teren propriu, cu Salernitana.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.