Mijlocaşul Mihai Pintilii a declarat, miercuri, după remiza cu Elveţia, scor 1-1, din grupa A de la Euro-2016, că este foarte încrezător în şansele de calificare în faza următoare a competiţiei, el menţionând că "tricolorii" nu au nimic de pierdut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Important e până la urmă că s-a terminat egal. Vom aborda la victorie meciul cu Albania. Cred foarte mult în calificare. Nu avem nimic de pierdut. Urmează un meci cu o echipă cu care suntem la acelaşi nivel", a spus Pintilii la Pro TV.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în compania selecţionatei Elveţiei, pe arena Parc des Princes, în etapa a doua a grupei A de la Campionatul European.

Au marcat: Stancu '18 (p) pentru România şi Mehmedi '57 pentru Elveţia.

În primele meciuri din Grupa A, România a fost învinsă de Franţa, cu scorul de 2-1, iar Elveţia a învins Albania, cu 1-0.

Ultimele partide al grupei, România - Albania (Lyon) şi Franţa - Elveţia (Lille) vor avea loc duminică, de la ora 22.00.

În optimile de finală ale Euro-2016 se califică primele două echipe clasate în fiecare din cele şase grupe şi cele mai bune patru ocupante ale locului 3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.