Portarul elveţian Philipp Köhn, de la RB Salzburg, a semnat un contract cu echipa franceză AS Monaco, a anunţat sâmbătă clubul monegasc pe site-ul propriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Philipp Köhn (25 de ani) a fost votat ca fiind cel mai bun portar al campionatului austriac în sezonul trecut. Goalkeeperul de la RB Salzburg a semnat un contract pe cinci ani cu AS Monaco şi va lupta pentru titularizare cu polonezul Radoslaw Majecki (23 de ani), care a revenit la Monaco după ce în sezonul trecut a fost împrumutat în Belgia, la FC Bruges.

Philipp Köhn este născut în Germania şi a evoluat pentru naţionalele de juniori ale Germaniei, acum fiind internaţional de tineret al Elveţiei. El a făcut parte din lotul naţionalei Elveţiei la Cupa Mondială din Qatar 2022, dar nu a jucat nici un minut pentru prma reprezentativă a Ţării Cantoanelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.