Clubul din Superligă Petrolul Ploieşti a anunţat marţi că s-a despărţit official de trei jucători: Irobiso, Cojocaru şi Pashov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din lotul echipei FC Petrolul Ploieşti nu mai fac parte trei fotbalişti, cărora le mulţumim: Ionuţ Cojocaru, Christian Irobiso şi Georgi Pashov. Christian Irobiso a fost transferat de Al-Ula, din Arabia Saudită; Ionuţ Cojocaru s-a întors la formaţia de care aparţine, Farul Constanţa, în timp ce clubul nostru şi Georgi Pashov au ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă. Vă dorim mult succes în carieră!”, scrie în comunicatul oficial publicat de club pe pagina de Facebook.

Autor a trei goluri pentru ploieşteni în acest sezon, nigerianul Irobiso a fost transferat de un club din liga a treia saudită, Al-Ula, care a plătit pentru golgheterul Petrolului suma de 125.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.