Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-1, că formaţia constănţeană a jucat excelent. El a fost ironic cu privire la lupta pentru titlu, spunând că lasă Steaua, CSU Craiova şi Dinamo "să se bată la campionat", în timp ce gruparea sa se "bate" doar pentru play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aşteptam mai multe de la băieţi. În prima repriză nu prea au fost ocazii, dar când ai un jucător ca Eric, pe care noi nu-l avem din păcate, el poate să câştige orice meci. N-aş vrea să vorbeasc de arbitraj, Viitorul a jucat excelent, n-aş vrea să le iau din merite. În repriza a doua am jucat mai bine. Puteam să înscriem, dar nu am avut luciditate. La ultima fază am avut cea mai mare ocazie a meciului şi cred că un egal era echitabil, dar dacă nu bagi mingea în poartă nu merită să câştigi. (...) Aveam prea multe puncte şi în tur am făcut prea multe, în retur nu o să mai fie aşa. Îi lăsăm pe cei de la Steaua, Craiova şi Dinamo să se bată la campionat, noi ne batem numai la play-off", a spus Petrescu la Digi Sport.

El a precizat că FC Viitorul se va lupta pentru titlu în Liga I dacă va ajunge în play-off. "Am avut mai mult noroc în tur decât alte echipe, dar sunt foarte multe echipe care se bat la play-off", a mai afirmat Petrescu.

Formaţia CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XV-a a primului eşalon.

Golul a fost marcat de Eric, în minutul 44, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.