Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii săi sunt supăraţi după ce au pierdut Supercupa României cu FC Viitorul, dar acum trebuie să se concentreze la partida cu Astana din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci echilibrat, cu un trofeu pe masă, suntem supăraţi, dar nu poţi spune că o echipă a dominat sau nu. Noi cu ocaziile, ei cu golul.  Moralul va fi scăzut pentru meciul cu Astana, rolul meu e să lucrez la moralul lor, puteam mai mult. Avem opt meciuri în iulie. Pornim cu şansa a doua în Astana, au fost în grupele competiţiile europene. Terenul, drumul, oboseala şi supărarea după acest eşec, trebuie toate gestionate bine", a spus Petrescu la Digisport.

Formaţia FC Viitorul, deţinătoarea Cupei României, a câştigat, sâmbătă, Supercupa, impunându-se cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa campioanei CFR Cluj, pe stadionul Ilie Oană, din Ploieşti. Pentru echipa constănţeană este primul astfel de trofeu.

FC Viitorul a mai jucat în Supercupă în 2017, dar atunci a pierdut în faţa celor de la FC Voluntari.

Sâmbătă, golul a fost marcat de Andrei Artean, în minutul 86, cu un şut spectaculos din afara careului.

În minutul 90+3, clujenii au ratat o ocazie importantă prin Deac, fază la care mingea a lovit bara.

Meciul FC Astana (Kazahstan) - CFR Cluj, programat la 9 iulie, se va disputa de la ora 19.00 locală, 16.00, ora României, în prima manşă a turului I preliminar al Ligii Campionilor.

Învingătoarea din această dublă manşă va evolua în turul al doilea cu formaţia israeliană Maccabi Tel Aviv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.