Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu UTA Arad, scor 3-0, că această victorie nu poate fi pusă la îndoială şi că îl bucură faptul că Florinel Coman a marcat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ştiam că va fi un meci dificil, cu un adversar care se apără destul de bine, şi asta s-a făcut în prima repriză. În repriza a doua a fost mult mai bine. Victoria noastră cred că nu poate fi pusă la îndoială. Ne lipsesc jucătorii accidentaţi. Am căutat soluţii, am mai mutat şi cred că ne-a ieşit până la urmă. Mă bucur că Florinel a marcat. Uşor, uşor o să îşi revină la forma în care era”, a spus Petrea pentru posturile care transmit Liga I.

De cealaltă parte, Laszlo Balint a declarat că jucătorii săi au făcut un efort considerabil şi că este un eşec din care trebuie să înveţe. “Dezamăgirea este destul de mare. Aveam aşteptări. Din punct de vedere defensiv cred că am stat destul de bine. Eliminarea lui Roşu a fost un moment psihologic important. Până la urmă vreau să-mi felicit băieţii pentru că au făcut un efort considerabil. Etapa următoare o să jucăm fără trei jucători importanţi. Poate ar trebui să avem parte de mai mult respect. De la margine aveam impresia că avem nevoie de un fileu să nu îi atingem pe cei de la FCSB. O înfrângere din care trebuie să învăţăm”, a afirmat tehnicianul.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I.

Au marcat Man '76 (penalti acordat pentru un fault la Octavian Popescu), Coman '90 şi Olaru '90+2.

În minutul 58 de la oaspeţi a fost eliminat Neluţ Roşu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.