Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat duminică seară, după meciul cu Sepsi, scor 1-2, că îl nemulţumeşte, în afară de rezultat, şi faptul că va avea jucători suspendaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuie să strângem rândurile şi să ne pregătim pentru jocurile următoare. Sunt foarte supărat că Creţu a primit cartonaş roşu la final. Am fost foarte surprins, nu ştiu de ce. Nu am auzit nicio înjurătură, nu am auzit nimic. Sunt nemulţumit că pe lângă faptul că am pierdut plecăm şi cu suspendări. În repriza a doua am avut jocul destul de bun, am încercat să pasăm, am încercat să combinăm”, a spus Petrea.

De cealaltă parte, Leo Grozavu şi-a lăudat jucătorii: “A fost un meci frumos. O partidă în care băieţii merită toate felicitările, pentru că au făcut un efort extraordinar. Am avut curaj pe faza de atac”.

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68. Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.