Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat, luni, la prezentarea oficială în funcţia de antrenor principal al echipei ACS Poli Timişoara, că va încerca să salveze formaţia de la retrogradare şi a precizat că obiectivul este realizabil, informează site-ul oficial al grupării bănăţene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un moment delicat, o perioadă grea pentru Poli, dar am venit aici să încercăm împreună să salvăm echipa de la retrogradare. Din punctul meu de vedere este un obiectiv realizabil. Cred eu, cu multă seriozitate şi cu puţină şansă putem să ne reîntâlnim şi la anul din postură de echipă de Liga I. Am mai lucrat cu unii dintre jucători, de pildă Zicu, Elek, Dan Popescu, Melinte, mai cunoşteam dintre ei din postură de adversar. Sunt convins că grupul va dori din tot sufletul să câştige cu Petrolul, pentru că nu va fi deloc un  meci uşor. Ploieştenii vin după un egal la Cluj şi îşi doresc mult să câştige la Timişoara pentru a reveni în cărţi pentru salvarea de la retrogradare. Sper să fim noi cei câştigători. Pentru noi o victorie ar însemna o gură de oxigen, ar însemna un imbold moral pentru ieşirea din această criză. Nu e timp de lacrimi şi lamentări. Avem nevoie de victorie ca de aer”, a spus Grigoraş.

Partida ACS Poli Timişoara - Petrolul Ploieşti, din etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa marţi, de la ora 20.30.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.