Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, cap de serie numărul 8 şi locul 7 WTA, a ratat, sâmbătă, calificarea în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 6.844.139 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kvitova a fost învinsă, în turul trei, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 30 de minute, de Ekaterina Makarova (Rusia), favorită 30 şi poziţia 31 în ierarhia mondială.

Petra Kvitova ar fi putut să o întâlnească în semifinale pe Simona Halep, cap de serie numărul cinci şi locul 5 WTA. Halep va evolua în această seară, în turul al treilea la simplu la Miami Open, împotriva germanei Julia Goerges, poziţia 66 în clasamentul mondial, în al treilea meci programat pe terenul 1, într-o sesiune care a început la ora 17.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.