Peste 160 de jandarmi constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi Apoel Nicosia, contând pentru prima manşă a turului trei preliminar din cadrul UEFA Champions League, spectatorii neavând voie să intre pe stadion cu băuturi alcoolice, materiale pirotehnice şi fiind interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură sau violenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, peste 160 de jandarmi din cadrul grupării, cu sprijinul Poliţiei Ovidiu şi Inspectoratului pentru Situaţii de Uurgenţă Dobrogea vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi miercuri, la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi formaţia Apoel Nicosia, din cadrul UEFA Champions League - Turul III preliminar. 

Accesul spectatorilor în stadion se va face cu două ore înaintea începerii partidei, adică de la ora 19.00, evitându-se astfel aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion.

“Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă”, se arată în comunicatul jandarmilor.

Meciul FC Viitorul - APOEL Nicosia se va disputa miercuri, de la ora 21.00, la Ovidiu. Partida va fi arbitrată de o brigadă italiană, care îl are la centru pe Paolo Valeri, ajutat de asistenţii Alessandro Giallatini şi Alfonso Marrazzo, iar Daniele Doveri va fi rezervă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.