Fostul fotbalist Pele s-a întors la spital duminică seară, pentru a-şi continua tratamentul de cancer de colon. Cu "pop-corn" pentru a viziona Super Bowl, a mărturisit el pe reţelele de socializare, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prieteni, aşa cum fac în fiecare lună, mă duc la spital pentru a-mi continua tratamentul. Am comandat deja un televizor mare şi nişte pop-corn ca să pot urmări Super Bowl. O să mă uit la meci, chiar dacă prietenul meu Tom Brady nu joacă. Vă mulţumesc pentru toate mesajele de dragoste!", a scris el pe Instagram.

Fostul jucător al echipelor Santos, Cosmos şi al naţionalei Braziliei, în vârstă de 81 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori la colon în septembrie 2021 şi de atunci este supus unui tratament regulat la o clinică din Sao Paulo.

Echipa Los Angeles Rams a câştigat, duminică, ediţia cu numărul 56 a Super Bowl, după ce a învins, cu scorul de 23-20, formaţia Cincinnati Bengals.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.