Fostul fotbalist Pele, în vârstă de 77 de ani, a fost spitalizat în Brazilia după ce s-a prăbuşit din cauza epuizării, informează Sky Sports.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brazilianul şi-a anulat o deplasare la Londra, unde urma să participe, duminică, la un eveniment organizat în onoarea sa de Asociaţia Jurnaliştilor Sportivi (FWA).

“Joi dimineaţă, Pele s-a prăbuşit şi a fost dus la spital în Brazilia, unde a făcut mai multe teste care par să indice o epuizare severă. I se administrează fluide şi medicii îi monitorizează starea. Din fericire nu pare să fie ceva grav”, a anunţat FWA.

Paul McCarthy, reprezentant al FWA, Pele a insistat ca evenimentul de duminică să nu fie anulat. “Mulţi dintre prieteni lui Pele vor fi alături de noi duminică. Echipa lui Pele ne-a cerut să filmăm evenimentul şi să trimitem o copie în Brazilia”, a precizat McCarthy.

FWA speră ca Pele să poată fi prezent la un eveniment din luna mai al asociaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.