Selecţionerul Columbiei, Jose Pekerman, a acuzat, după eliminarea de la Cupa Mondială, faptul că jocul a fost fragmentat din cauza deciziilor arbitrului Mark Geiger şi a atitudinii jucătorilor naţionalei Angliei, relatează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Jucători cad în careu, se ciocnesc şi cad. Trebuie să te pui în situaţia jucătorilor. Sunt puşi în faza unor situaţii care nu ar trebui să existe în fotbal. Atunci când sunt atât de multe faulturi şi întreruperi cred că nu este bine. Trebuie să găsim un echilibru ca să fie fotbal şi pentru ca echipele să joace meciul cu intenţii bune. Nu ar trebui să ne uităm doar la jucătorii columbieni, oamenii ar trebui să se uite la jucătorii Angliei. Mi-aş fi dorit să mă înşel, dar cred că de la meciul următor echipa Angliei va fi mult mai atentă. Astăzi am fost cei care au avut de pierdut, dar sper că nu se va mai întâmpla. A fost evident, prea evident. Trebuie să apărăm fotbalul şi ar trebui să facem mai multe pentru a evita anumite situaţii. Un jucător simulează un fault şi ei încearcă să îl facă pe arbitru să îi acorde cartonaş altui jucător. Există multă confuzie la un astfel de joc”,a spus Pekerman.

Reprezentativa Angliei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Moscova, cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, selecţionata Columbiei, în optimile competiţiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.