Portarul CSM Bucureşti, Paula Ungureanu, a declarat că toate coechipierele sale au fost fantastice la meciul cu FTC Budapesta, scor 30-25, din manşa tur din sferturile de finală ale actualei ediţii a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toată echipa a fost fantastiscă, dar acum începem  de la 0-0, nu ne gândim că suntem la 5 goluri. A fost meci greu, dar atmosfera ne-a făcut meciul fantastic", a declarat Ungureanu la Digisport.

Şi Aurelia Brădeanu crede că va fi greu la retur. "Va fi greu la retur, nu ne gândim la diferenţă, în handbal te poţi aştepta la orice. Va fi atât de greu în Ungaria, oamenii vor fi gălăgioşi, dar suntem obişnuiţi".

Isabelle Gullden a crezut că rezultatul va fi mai strâns. "Am crezut căva fi mai strâns, dar am reuşit. Ne-am creat multe ocazii, dar nu am marcat. Poţi să visezi la Final Four, nu e ca şi cum ele ar fi jucat rău, în Ungaria va fi greu".

Campioana României şi deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins, vineri, pe teren propriu, formaţia ungară FTC Budapesta, cu scorul de 30-25 (17-15), în manşa tur din sferturile de finală ale actualei ediţii a competiţiei.

Marcatoarele echipei CSM au fost Gullden 10 goluri, Martin 7, Mehmedovici 4, Ayglon 2, Manea 2, Bazaliu 2, Brădeanu 2, Niombla 1, iar pentru FTC s-a remarcat Kovacsics, cu 11 reuşite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.