Mijlocaşul dinamovist Patrick Petre a semnat un contract cu nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce în urmă cu o săptămână fusese anunţat ca fiind împrumutat la CSM Poli Iaşi. Sepsi a anunţat şi transferul fundaşului Cristian Oros, de la Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Încă doi jucători au semnat pentru Sepsi OSK. Cristian Oros a sosit de la Astra Giurgiu, iar Patrick Petre de la Dinamo Bucureşti. Le dorim mult succes în culorile roş-albe!", au scris reprezentanţii grupării din Sfântu Gheorghe, pe pagina oficială de Facebook.

FOTO: Facebook Sepsi OSK
FOTO: Facebook Sepsi OSK

La 12 iunie, CSM Poli Iaşi a anunţat, pe site-ul oficial, că l-a împrumutat pentru un sezon pe mijlocaşul Patrick Petre de la FC Dinamo.

"Patrick Petre va evolua în Copou. Tânărul jucător va juca pentru Politehnica în următorul sezon, sub formă de împrumut de la Dinamo Bucureşti. Tânărul jucător va juca pentru Politehnica în următorul sezon, sub formă de împrumut de la Dinamo Bucureşti. El poate evolua atât pe benzi, cât şi în spatele vârfului, având totodată avantajul că este un jucător eligibil U21", era anunţul grupării ieşene.

În vârstă de 20 ani, Petre nu a fost păstrat în lotul FC Dinamo de antrenorul Cosmin Contra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.