Clubul UTA Arad a anunţat, joi, că i-a achiziţionaat pe jucătorii Patrick Păşcălău şi Salvatore Marrone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Păşcălău este născut la 10 decembrie 2005 şi a fost component al generaţiei U17 care în anul 2021 a obţinut medalia de argint în Liga Elitelor. În finala de la Bucureşti, atacantul arădean a marcat singurul gol al echipei sale în înfrângere cu 1-4 în faţa celor de la Viitorul Constanţa. În vârstă de 17 ani, Păşcălău este atacant, iar în sezonul precedent a evoluat pentru Crişul Chişineu Criş. La UTA se întoarce de la divizionara secundă Dumbrăviţa, pentru care a evoluat în acest sezon. 

Saltore Marrone este născut în data de 5 mai 2001, la Pforzheim, în Germania. Jucătorul cu dublă cetăţenie, româno-italiană, poate evolua atâ ca fundaş, cât şi ca mijlocaş stânga, dar şi în partea dreaptă a liniei de mijloc. În acest sezon a jucat patru meciuri pentru FC Voluntari în Superligă, iar în carieră a mai trecut pe la Academica Clinceni, Dunărea Călăraşi, Csikszereda Miercurea Ciuc şi FCSB în România, dar şi la juniorii celor de la Nürnberg şi Sandhaussen în Germania. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

A fost selecţionat şi în tricoul echipei naţionale a României U21, pentru care nu a apucat să debuteze însă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.