Directorul sportiv al ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu, a declarat că fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, care a decedat vineri, după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul cu FC Viitorul, va fi omagiat în minutul 69 al partidei cu Steaua, când va fi oprit jocul pentru câteva momente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom avea câteva momente omagiale în minutul 69. Încercăm să oprim jocul, am comunicat şi arbitrilor şi toată lumea a fost de acord", a spus Stanciu la Dolce Sport.

Ekeng va fi omagiat şi înainte de startul jocului, când se va ţine un minut de reculegere.

De asemenea, jucătorii celor două echipe vor purta banderole negre.

Vineri seară, jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, fără succes însă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.