Tehnicianul Corneliu Papură a declarat, duminică seară, după meciul câştigat de Universitatea Craiova, scor 1-0, în faţa Chindiei Târgovişte, că pe finalul jocului echipa sa a cedat iniţiativa, astfel că a avut emoţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am reuşit să câştigăm un meci destul de complicat având în vedere că în urmă cu trei zile am jucat în Europa League. Am întâlnit o echipă bună, cred că puteam închide meciul, să nu mai tremurăm pe final. Pe final s-a simţit oboseala şi am cedat iniţiativa. Dacă aveam mai mulţi jucători aş fi schimbat mult mai mult în primul 11. Trebuie să gestionăm bine situaţia în care ne aflăm. Cred că puteam închide meciul înainte să ajungă ei în situaţia de a egala. Noi pregătim fiecare meci să îl câştigăm. Primul lucru la care trebuie să ne gândim este să pregătim meciul cu Honved", a spus Papură, potrivit digisport.ro.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a treia a Ligii I.

Golul a fost marcat de Roman, în minutul 46.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.