Mijlocaşul grec Panagiotis Tachtsidis a semnat vineri cu echipa CFR Cluj, a anunţat gruparea clujeană pe pagina oficială de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bun venit, Panagiotis Tachtsidis! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că internaţionalul grec, Panagiotis Tachtsidis, este noul mijlocaş al echipei noastre!

Având o carieră remarcabilă, cu 354 de meciuri, Panagiotis a jucat 156 de partide în Serie A pentru AS Roma, Torino, Cagliari, Lecce, Genoa, Hellas Verona, Catania şi Cesena. Mijlocaşul de 32 de ani a mai evoluat în ţara natală la AEK Atena şi Olympiacos, în Arabia Saudită pentru Al-Fayha, dar şi în Emiratele Arabe Unite la Khor Fakkan.

La vârsta de 21 de ani, fotbalistul a fost convocat pentru prima dată la naţionala mare a Greciei, reprezentativă pentru care a bifat 25 de selecţii, şi alături de care a participat la Cupa Mondială din Brazilia în 2014.

Îi urăm bun venit la echipa noastră şi îi dorim cât mai multe reuşite!” scrie în comunicatul publicat de echipa CFR Cluj.

De-a lungul carierei sale, Panagiotis Tachtsidis a câştigat Cupa Regelui în 2022, cu echipa saudită Al-Fahya. El a mai fost finalist în Cupa Greciei, în 2009, cu AEK Atena.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.