Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat că fostul internaţional Ovidiu Petre ar putea deveni secundul antrenorului Bogdan Argeş Vintilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"El e favorit. Este important să fie lângă echipă, lângă bancă, lângă antrenori oameni care au trecut prin acest fenomen. El este un exemplu şi de fotbalist şi de conduită. Nu are din ce ştiu eu calificările necesare. Dar ideea nu este neapărat de a fi antrenor secund, poate ajuta de pe multe poziţii, în antrenamente... A fost manager sportiv la Timişoara, e un om de mare calitate. Sper să ajungem la un acord cu el, dacă nu, acesta este profilul pe care îl căutăm. Bogdan s-a gândit la el", a declarat Răducan, la Digi Sport.

Ovidiu Petre, 37 de ani, a jucat la FC Naţional, Galatasaray, Politehnica Timişoara, FC Steaua, Al-Nassr şi Modena, iar la echipa naţională a evoluat de 23 de ori. El a fost manager sportiv al clubului ACS Poli Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.