UEFA a anunţat brigăzile de arbitri care vor oficia în această săptămână la partidele retur din play-off-urile de Liga Campionilor şi Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România va avea reprezentanţi în ambele competiţii intercluburi.

Ovidiu Haţegan a fost delegat la partida de Liga Campionilor dintre Rosenborg şi Dinamo Zagreb, care se va disputa marţi, la Trondheim. În tur, la Zagreb, croaţii s-au impus cu scorul de 2-0.

La meciul la care va dispune şi de tehnologia VAR, Haţegan îi va avea ca asistenţi pe Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial desemnat a fost Sebastian Colţescu.

Joi, Radu Petrescu va conduce partida Zoria şi Espanol, din Liga Europa. În tur, la Barcelona, spaniolii s-au impus cu scorul de 3-1. Asistenţi vor fi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, iar al patrulea oficial delegat este Marcel Bîrsan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.