Ovidiu Burcă, antrenorul principal al echipei Dinamo Bucureşti, este mulţumit după meciul din Cupa României, încheiat la egalitate, marţi, 0-0 cu FCU Craiova 1948. El spune că Dinamo are setate obiective, dar ele nu pot fi dezvăluite încă. Mijlocaşul craiovean Vlad Achim crede că jocul echipei sale este ruşinos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru mine a fost un moment extraordinar, un meci în care am putut folosi jucători pe care nu i-am folosit în campionat. Cred că azi am făcut un meci bun, un meci solid. Băieţii la care am apelat s-au descurcat bine, m-au mulţumit, mai ales prin atitudine. Pentru noi contează să progresăm de la meci la meci. Lucrurile sunt pe un drum bun, cred. Ne gândim la Cupa României, noi avem setate obiectivele noastre, nu vi le spun acum, dar noi ştim foarte clar unde vrem să ajungem. Simt că lucrurile capătă formă şi asta ne face să visăm”, a declarat Ovidiu Burcă.

”Facem greşeli, greşim tactic, în faţa porţii, greşeli de toate tipurile şi în felul acesta nu putem câştiga un meci. Nu ar fi prima dată când intrăm relaxaţi pe teren. Nu se mai poate şi trebuie să discutăm între noi. Trebuie să ne respectăm meseria de fotbalişti. Jocul este ruşinos, de mai multe etape, nu rezultatul de azi. Încă avem şanse, dar jocul este îngrijorător”, a tras un semnal de alarmă Vlad Achim, mijlocaşul în vârstă de 33 de ani al Craiovei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.