Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat miercuri seară, după remiza cu FC Botoşani, scor 1-1, că nu a fost fotbal ceea ce s-a întâmplat la partida din play-off-ul Ligii I, ci o luptă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aţi văzut un meci? A fost o luptă. Ar trebui să existe mai mult respect pe teren. Avem nevoie de VAR. Trebuie să respectăm regulile jocului. Nu a fost fotbal, a fost o luptă. Dacă se continuă aşa, trebuie să mai caut jucători. Felicitări Botoşaniului, e o echipă bună”, a spus Ouzounidis la posturile care transmit Liga I.

De cealaltă parte, Marius Croitoru a declarat că FC Botoşani ar fi meritat să învingă. “Din păcate, doar un punct. Meritam victoria, Craiova n-a ajuns la poarta noastră în prima repriză. În a doua parte, Keyta a ratat singur cu portarul, apoi pe contraatac am luat gol. Papa, la fel, singur cu portarul, a ratat. N-am văzut nimic la cei de la Craiova, doar mingi lungi”, a afirmat Croitoru, potrivit digisport.ro.

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a II-a a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Fili ’12 pentru gazde şi Ivan ’80 pentru oaspeţi. Pe final, au fost eliminaţi Florescu ‘90+3 de la Botoşani şi Bălaşa ‘90+3 de la Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.