Selecţionerul Uruguayului, Oscar Tabarez, a declarat, vineri, după înfrângerea din sfertul de finală cu Franţa, de la Cupa Mondială, că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi şi este mândru de ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Doar cei care nu fac nimic nu greşesc. Le-am spus tuturor jucătorilor mei, după meci, că pot să fie mândri. Nu am ce să le reproşez. Am văzut cu toţii că golul nu a fost unul foarte obişnuit, dar Muslera a fost un element foarte important al întregii noastre activităţi de până acum. Înfrângerea, pentru o ţară ca Uruguay, este un motiv de tristeţe, dar trebuie să mergem mai departe. Sunt multe ţări din elita fotbalului care au părăsit acest turneu mai devreme”, a spus Tabarez, potrivit fifa.com.

Reprezentativa Franţei a învins, vineri, cu scorul de 2-0, selecţionata Uruguayului, într-un meci din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, disputat la Nijni Novgorod. Golurile au fost marcate de Raphael Varane ’40 şi Antoine Griezmann ’61.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.