Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat că i-au retras wild card-ul jucătorului Constant Lestienne, locul 206 ATP, care face obiectul unei investigaţii pentru o încălcare minoră a regulamentului anticorupţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportivul în vârstă de 23 de ani a primit un wild card ca urmare a rezultatelor sale şi a progreselor din ultimele luni, dar invitaţia i-a fost retrasă deoarece Lestienne este vizat de o anchetă a Tennis Integrity Unit pentru o încălcare a regulamentului Programului Anticorupţie din Tenis.

Organizatorii au precizat că este vorba de o încălcare minoră, care nu îl împiedică pe sportiv să joace pe durata investigaţiei, dar au hotărât retragerea wild card-ului pentru a arăta că au toleranţă zero în privinţa încălcării eticii în sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.