Preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal (FA), Greg Clarke, a anunţat că la meciul de la sfârşitul săptămânii dintre naţionalele Angliei şi Lituaniei, din preliminariile Cupei Mondiale, li se va aduce un omagiu victimelor atacului de miercuri de la Londra, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aducem un omagiu şi curajului forţelor de ordine. Gândurile noastre sunt alături de toţi cei care au fost afectaţi de acest incident teribil", a spus Clarke.

Patru persoane şi atacatorul au murit miercuri, la Londra, după ce un bărbat la bordul unui automobil Hyunday 4X4 a lovit pietonii pe Podul Westminster, înainte de a intra în plin în gardul Parlamentului. Alte 40 de persoane, inclusiv doi români, au fost răniţi.

Miercuri seară, naţionala Angliei a disputat la Dortmund un meci amical cu Germania,pierdut cu scorul de 0-1. Duminică, englezii vor juca pe stadionul Wembley cu Lituania, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.